DMD hastası Canberk Sağnak'ın başarılarla dolu hayat hikayesi

Canberk Sağnak, hayatının her anında kararlı bir mücadeleci olarak öne çıkan bir bireydir. Onun hikayesi, zorluğa meydan okuyan bir ruhun başarılarla dolu bir yolculuğudur.


6 yaşında başlayan Duchenne Muscular Distrofi (DMD) rahatsızlığı, Canberk'in hayatını tamamen değiştirdi. Her gününü güçlüklerle dolu bir mücadele içinde geçirdi. Ama Canberk, bu zorluğa boyun eğmedi. Zamanla, hastalığın getirdiği engelleri aşmayı öğrendi ve hayatı daha büyük bir amaçla dolu kılmak için mücadele etti.

Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmak, Canberk için azminin ve kararlılığının bir göstergesiydi. Zorlu bir üniversiteye girmek ve eğitimini başarıyla tamamlamak, onun için sadece bir hedef değil, aynı zamanda bir zaferdi. Mezuniyet töreninde, tüm öğrenci arkadaşları ve değerli hocaları tarafından ayakta alkışlandı. Onaylanan başarısı, onun hayatındaki diğer zorlukların da üstesinden gelebileceğini kanıtlar nitelikteydi.

Hayatını anlatacağı bir kitap yazma fikri, Canberk'in içindeki cesaret ve mücadele ruhunu yansıtıyordu. Kitabının gelirini, Duchenne hastalarına yardım etmek için kullanmayı planlaması, onun kalbindeki cömertliğin ve başkalarına olan duyarlılığının bir göstergesiydi. Bu kitap, onun yaşadığı zorluğu anlatmakla kalmayacak, aynı zamanda başkalarına ilham olacak bir eser olacaktı.

Destekçileri ve dostları, Canberk'in hayat mücadelesine gönülden ortak olmuşlardı. Onun yanında durarak, ona umut aşıladılar ve onun yanında oldukları mesajını vererek onu güçlendirdiler. Bu destekler, Canberk'in hayata tutunmasında ve her engeli aşmasında büyük önem taşıyordu. O, dostlarının iyiliklerini asla unutmayacak ve minnettarlığını her zaman kalbinde taşıyacaktı.

Canberk Sağnak, hayatının her döneminde zorluklara meydan okuyan, azimli ve kararlı bir ruha sahip bir kahramandı. Onun hikayesi, mücadele etmekten asla vazgeçmeyen bir kişinin başarılarla dolu yolculuğuydu. Her zaman içindeki umudu ve hayata olan bağlılığıyla, engelleri aşmak için gücü buldu. Ve destekçilerinin yardımıyla, hayatının her anında ilerlemeyi başardı.

Canberk'i instagramda @canberksagnak hesabından takip edebilirsiniz. Sizleri Youtube Kolay Değil kanalında yayınlanan Canberk'in hikayesiyle baş başa bırakıyoruz.

Bu içerik DMD Dayanışma Platformu tarafından hazırlanmıştır.

1 Yorumlar

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

  1. Canberk senelerdir takip ettiğim çok kıymetli bir arkadaşımız. Mücadelesi sosyal hayattaki başarısı taktire şayan. Bilkentten sağlıklı kişiler mezun olamazken DMD ile mücadele ederek başarıyla bitirilmiştir. İngilizce bilmektedir. Birde çok hassas bir kalbi var :))

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال