Prof. Dr. Özgür Duman kimdir? Nasıl randevu alınır?

Prof. Dr. Özgür Duman, 1971 yılında doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 1988 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'ne girmiş ve 1995 yılında tıp doktoru olarak mezun olmuştur. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalışmıştır. Çocuk Nörolojisi alanında uzmanlaşmak için 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi'nde yan dal eğitimine başlamış ve bu alandaki uzmanlığını elde etmiştir.



Uzmanlık alanında yurt dışı deneyimleri de olan Prof. Dr. Özgür Duman, 2012 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde "Children Hospital of Philadelphia"da Epilepsi programında eğitim almıştır. Bu süreçte epilepsili çocukların izlemi, EEG monitorizasyonu, epilepsi cerrahisi değerlendirilmesi, Yenidoğan EEG'si, Ketojenik diyet ve uyku monitorizasyonu gibi konularda çalışmıştır.

Ayrıca Serebral Palsi Botulinum toksin uygulamalarına 2005 yılında Akdeniz Üniversitesi'nde başlamış ve uluslararası katılımlı eğitim programlarında yer alarak Macaristan'da "Eğiticilerin Eğiticisi" sertifikasını elde etmiştir.

Prof. Dr. Özgür Duman, uluslararası ve ulusal alanda 100'den fazla bilimsel yayın ve sunum gerçekleştirmiştir. Kendisinin keşfettiği dünyada ilk olan "hipermelatoninemi" adlı hastalık, "Hypermelatoninemia: a new disease" başlığıyla yayınlanmıştır.

Uzmanlık alanları çeşitli hizmet alanlarını içermektedir, bunlar arasında aile danışmanlığı, beyin gelişimi destekleme, epilepsi önlem ve desteklemeleri, otizim ve serebral palsi önleme, prematüre bebek beyin gelişiminin desteklenmesi, EEG (Elektroensefalografi), EEG monitorizasyonu, ketojenik diyet, vagal sinir uyarımı, epilepsi cerrahisi için hasta değerlendirilmesi, serebral palsi (CP) ve spastisite tedavileri, baş ağrısı, botox öneri ve desteklemesi, beynin nörometabolik hastalıkları, beyin genetik etkilenimleri, nörolojik hastalarda genetik danışma ve yönlendirme, hareket bozuklukları, tik grubu hastalıklarda tanı ve ayırıcı tanı, tıbbi cihaz kiralama gibi önemli konular yer almaktadır.

Prof. Dr. Özgür Duman, çeşitli bilimsel topluluklara üyedir ve uluslararası alanda başarılarından dolayı birçok ödüle layık görülmüştür. Infantil Seizure Society Tokyo Meeting/Japan'da "En İyi Uluslararası Bilimsel Çalışma Ödülü"ne ve Çocuk Nöroloji Derneği Kongresi'nde "Türkiye'de En İyi Bilimsel Çalışma Ödülü"ne sahiptir.

Prof. Dr. Özgür Duman'a nasıl randevu alınır?

Antalya'da NöroÇocuk adında bir kliniği olan Prof. Dr. Özgür Duman'a +90 552 868 73 73 numaralı telefondan randevu alınabilmektedir.

Adres: Etiler, REMEL PLAZA, Evliya Çelebi Cd. No:23/701, 07010 Muratpaşa/Antalya

Bu içerik DMD DAYANIŞMA PLATFORMU tarafından hazırlanmıştır.

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال