Prof. Dr. Haluk Topaloğlu'nun DMD ile ilgili programları

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, Türk tıp dünyasının saygın isimlerinden biri olarak öne çıkar. Özellikle çocuk nörolojisi ve nöromusküler hastalıklar alanında uzmanlaşmış olan Topaloğlu, kariyeri boyunca birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim görmüş ve ardından yurt dışında çocuk nörolojisi alanında ihtisas yapmıştır. Alanındaki çalışmaları, makaleleri ve katkılarıyla adını duyurmuş, Gaetano Conte Akademi Klinik Araştırma Ödülü gibi prestijli ödülleri kazanmış bir bilim insanıdır. Aynı zamanda Dünya Kas Cemiyeti'nin Genel Sekreterliği gibi uluslararası görevleri üstlenerek alanında önemli bir liderlik rolü vardır.
Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığına odaklanan önemli programlar yapmaktadır. Prof. Dr. Haluk Topaloğlu'nun liderliğindeki DMD programları, hastaların ve ailelerinin yaşam kalitesini artırmayı ve hastalığın yönetimi konusunda önemli bir rehberlik sunmayı hedeflemektedir.
DMD hastalığı ve tedavi yöntemleri (1/6)

Nöromüküler hastalıklarda gelişen tedaviler - KASDER (2/6)

Çocuklarda kas hastalıklarının belirtileri - DİYANET TV (3/6)

DMD ve BMD nedir tedavisi var mıdır? - TV 5 (4/6)

Benim dertlerle kan bağım mı var? - Türkiye Klinikleri Tv (5/6)

DMD semptomdan ayırıcı tanıya adım adım (6/6)

Bu içerikler, YouTube'dan embed koduyla alıntılanmıştır. Prof. Dr. Haluk Topaloğlu'nun sunuculuğunda DMD ile ilgili çok daha fazla programa Türkiye Klinikleri TV (https://turkiyeklinikleri.tv) adresinden ulaşabilirsiniz.

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال