DMD Dayanışma Platformu Bağımsızlık Bildirisi

Sevgili DMD Topluluğu,

Sizlere, DMD Dayanışma Platformu'nun kesinlikle kimsenin güdümünde olmayan bağımsız bir platform olduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız, dayanışma ve bilgi paylaşımı temelinde bir topluluk oluşturmak ve her bir üyenin sesini özgürce duyurabilmesini sağlamaktır.

DMD Dayanışma Platformu, her türlü etnik, dini veya siyasi aidiyetten bağımsız olarak, çeşitli düşünce ve bakış açılarına saygı duyan bir ortam sunmaktadır. Bu platform, üyelerin kendi deneyimlerini paylaşabileceği ve birbirine destek olabileceği bir alan oluşturmayı hedeflemektedir.

Bağımsızlığımızı koruma amacıyla, hiçbir kuruluş, kurum veya birey tarafından yönlendirilmiyor ve finanse edilmiyoruz. DMD Dayanışma Platformu'nun öncelikli amacı, kimsenin güdümünde olmadan topluluğun tamamen hasta ve hasta yakınları tarafından yönetilmesi ve şekillendirilmesidir.

Bu bağlamda, herhangi bir dış etkiden arınmış bağımsız bir çatı altında toplandığımızı belirtmek isteriz. Üyelerimizin özgürce fikirlerini ifade etmelerine, deneyimlerini paylaşmalarına ve platformumuzu daha da güçlendirmelerine olanak tanıyarak bağımsızlığımızı korumaya devam edeceğiz.

DMD Dayanışma Platformu, üyelerimizin birbirine destek olmasını sağlamak ve topluluğumuzu daha da büyütmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Hep birlikte daha güçlü, daha bağımsız ve dayanışma içinde bir topluluk oluşturmak için el birliğiyle çaba harcayacağımıza olan inancımızı yineleyerek, hep birlikte büyüme
ye devam edelim.

Saygılarımızla,

15.02.2024
DMD Dayanışma Platformu Yönetimi

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال